Cibulové kroužky s hořčicovým dipem

Ingredience

4 porce

  • 4 cibule
  • hladká mouka
  • 100 ml mléka
  • 1 vejce
  • 30 g listů koriandru
  • sůl
  • pepř

Dip

  • 200 g zakysané smetany
  • citronová šťáva z 1 citronu
  • 1 lžíce medové hořčice Bornier
  • pažitka
  • sůl
  • pepř

Postup

Z hladké mouky, mléka, vajec, koriandru, soli a pepře vytvoříme hustší těstíčko, ve kterém obalíme na kolečka nakrájenou cibuli. Smažíme na pánvi v rozpáleném oleji z každé strany dozlatova.

Smetanu, citronovou šťávu a medovou hořčici rozmícháme do hladké emulze, přidáme nasekanou pažitku, sůl a pepř.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Cibulové kroužky s hořčicovým dipem
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers