Dip se smaženou cibulkou, dijonskou hořčicí a zeleninovými chipsy

Ingredience

  • 1 lučina
  • 1 zakysaná smetana
  • 1 lžíce dijonské hořčice Bornier
  • 2 cibule
  • máslo
  • sůl
  • pepř

Chipsy

  • mrkev
  • celer
  • petržel
  • červená řepa
  • olivový olej

Postup

Cibule nakrájíme nahrubo a osmažíme na másle dozlatova. Všechny suroviny smícháme dohromady s cibulkou a podáváme se zeleninovými chipsy.

Zeleninu nakrájíme na tenké plátky, lehce posolíme a necháme 15 minut odpočívat. Utřeme vodu, kterou zelenina pustí, a přendáme ji na lehce vymaštěný pekáč. Pečeme v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 15–20 minut dokřupava.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Dip se smaženou cibulkou, dijonskou hořčicí a zeleninovými chipsy
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers