Dip z hrubozrnné hořčice s grilovanou zeleninou

Ingredience

  • 1 zakysaná smetana
  • 3 lžíce majonézy
  • 3 lžíce celozrnné hořčice Bornier
  • sůl
  • pepř

Postup

Všechny suroviny dobře promícháme a dáme do lednice vychladit. Podáváme s grilovanou zeleninou nebo hranolky.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Dip z hrubozrnné hořčice s grilovanou zeleninou
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers