Domácí bramborové chipsy s jemnou hořčicovou omáčkou

Ingredience

  • brambory
  • panenský olivový olej
  • mořská sůl

Hořčicová omáčka

  • 200 g 30% zakysané smetany
  • 1 lžička medové hořčice Bornier
  • pažitka
  • panenský olivový olej
  • mořská sůl

Postup

Brambory oloupeme a s pomocí škrabky nakrájíme na tenké lupínky. Smažíme na pánvi s olejem z každé strany dozlatova.

Zakysanou smetanu smícháme s hořčicí, pokrájenou pažitkou a olivovým olejem a podle chuti osolíme.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Domácí bramborové chipsy s jemnou hořčicovou omáčkou
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers