Gnocchi s kuřecím masem a medovohořčičnou omáčkou

Ingredience

4 porce

  • 600 g kuřecích prsou
  • tymián
  • sůl
  • pepř
  • gnocchi

Omáčka

  • 300 ml 30% smetany
  • 2 lžíce medové hořčice Bornier
  • sůl
  • pepř

Postup

V rozpáleném hrnci krátce orestujeme hořčici, přilejeme smetanu a necháme probublat. V případě velkého zhoustnutí podle potřeby naředíme mlékem, osolíme a opepříme. Gnocchi uvaříme a přidáme k omáčce.

Kuřecí prsa pokrájíme na menší proužky, osolíme, opepříme, přidáme posekaný tymián, zprudka opečeme na rozpálené pánvi s olivovým olejem a přidáme je na gnocchi s omáčkou.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Gnocchi s kuřecím masem a medovohořčičnou omáčkou
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers