Grilovaná kuřecí prsa v marinádě ze zázvoru a medové hořčice se smetanovými těstovinami tagliatelle

Ingredience

4 porce

  • 600 g kuřecích prsou
  • medová hořčice Bornier
  • panenský olivový olej
  • zázvor – oloupaný a pokrájený na menší kousky
  • mořská sůl

Smetanové tagliatelle

  • 500 g těstovin tagliatelle
  • 200 ml 31% smetany
  • 1 lžička medové hořčice Bornier
  • 80 g polosušených rajčátek
  • 50 g baby špenátu
  • mořská sůl

Postup

Kuřecí prsa okořeníme pepřem, potřeme olivovým olejem, přidáme zázvor a necháme marinovat v chladničce. Marinovaná kuřecí prsa osolíme a zprudka opékáme na rozpálené pánvi z každé strany 2 minuty. Přendáme na plech s mřížkou, potřeme medovou hořčicí a necháme přibližně 30 minut dopékat v troubě při teplotě 120 °C.

Tagliatelle uvařené al dente prohodíme na horké pánvi se smetanou a medovou hořčicí a minutu povaříme. Ochutíme solí, přidáme listy čerstvého baby špenátu a polosušená rajčata.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Grilovaná kuřecí prsa v marinádě ze zázvoru a medové hořčice se smetanovými těstovinami tagliatelle
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers