Kapr v ořechové strouhance se salátem z pečených brambor

Ingredience

4 porce

  • 600 g filetů z kapra
  • 5 vajec
  • 200 g hladké mouky
  • 50 g vlašských ořechů
  • 200 g strouhanky
  • 500 g brambor
  • sterilovaná okurka
  • jarní cibulka
  • 150 g 15% zakysané smetany
  • extra panenský olivový olej
  • medová hořčice Bornier
  • mořská sůl
  • drcený pepř

Postup

Filety z kapra obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci, strouhance smíchané s drcenými vlašskými ořechy a osmažíme z každé strany dozlatova.

Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky, které osmažíme na olivovém oleji. Smícháme je s nadrobno nastrouhanou sterilovanou okurkou, zakysanou smetanou a pokrájenou jarní cibulkou. Ochutíme medovou hořčicí, solí a pepřem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Kapr v ořechové strouhance se salátem z pečených brambor
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers