Kuřecí paličky marinované v provensálské hořčici s dipem s čerstvého sýra

Ingredience

4 porce

  • 8 kuřecích paliček
  • 4 lžíce provensálské hořčice Bornier
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Dip

  • 150 g sýru cottage
  • 1 lžička dijonské hořčice Bornier
  • jarní cibulka
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup

Osolené a opepřené kuřecí paličky potřeme marinádou z provensálské hořčice Bornier a oleje. Přendáme do pekáče a pečeme přibližně 1 hodinu v troubě předehřáté na 160 °C.

V míse smícháme sýr cottage s dijonskou hořčicí a pokrájenou jarní cibulkou, ochutíme olivovým olejem, solí a pepřem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Kuřecí paličky marinované v provensálské hořčici s dipem s čerstvého sýra
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers