Kuřecí prsa marinovaná v medové hořčici s rýžovým pilafem

Ingredience

4 porce

  • 4 kuřecí prsa bez kůže
  • 4 lžíce medové hořčice Bornier
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku
  • 1 limetka
  • sůl
  • pepř
  • 250g rýže
  • sušená červená paprika
  • 800 ml kuřecí vývar
  • 1 cibule
  • plocholistá petržel
  • olivový olej

Postup

Všechny ingredience kromě limetky smícháme dohromady, přidáme kuřecí prsa a nejlépe 24 hodin marinujeme. Na mírně rozehřátém grilu pečeme prsa 4 – 6 minut z každé strany. Sundáme z grilu a necháme chvilku odpočinout.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Kuřecí prsa marinovaná v medové hořčici s rýžovým pilafem
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers