Kuřecí rilletes s hrubozrnnou hořčicí

Ingredience

  • 5 ks kuřecí supreme (kuřecí prso s částí křídla)
  • 1 mrkev
  • 1 cibule
  • 1 bouquet garni
  • 150 ml bílého vína
  • 750 ml kuřecího vývaru
  • olivový olej
  • 150 g másla
  • 2 lžíce hrubozrnné hořčice Bornier
  • 1 feferonka

Postup

Mrkev a cibuli nakrájíme nadrobno a restujeme na olivovém oleji, přidáme kuřecí maso a osmahneme dozlatova. Přidáme bílé víno, necháme ho odpařit, přilijeme kuřecí vývar a přidáme česnek a bouquet garni. Pozvolna vaříme přibližně 45 minut až jednu hodinu, dokud se vývar zcela nevypaří. Poté bouquet garni vyjmeme, odstraníme kůži z masa a kosti a maso vidličkou natrháme na vlákna. Přidáme máslo, hrubozrnnou hořčici, feferonku, dobře promícháme a necháme vychladnout. Podáváme s bagetou.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Kuřecí rilletes s hrubozrnnou hořčicí
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers