Marinovaný losos v hrubozrnné hořčici, javorovém sirupu a kopru s grilovanou zeleninou

Ingredience

4 porce

  • 800 g filetů z lososa
  • 3 lžíce hrubozrnné hořčice Bornier
  • 50 ml javorového sirupu
  • čerstvý kopr
  • sůl
  • pepř

Zelenina

  • cuketa
  • lilek
  • papriky barevné
  • červená cibule
  • zelené fazolky
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Postup

Filety z lososa nakrájíme na jednotlivé porce. Hořčici, javorový sirup a kopr smícháme dohromady. Směsí potřeme osoleného a opepřeného lososa, kterého necháme půl hodiny marinovat a pak ho zprudka opečeme na rozpálené pánvi. Pánev sundáme z plamene a lososa necháme pomaličku dojít.

Omytou zeleninu nakrájíme na podélné hranolky, které opečeme na olivovém oleji. Opečenou zeleninu ochutíme pepřem a solí.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Marinovaný losos v hrubozrnné hořčici, javorovém sirupu a kopru s grilovanou zeleninou
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers