Nadýchaná francouzská omeleta se sýrem Gruyére a medovou hořčicí

Ingredience

Na 1 omeletu

  • 3 vejce
  • máslo
  • sůl
  • pepř
  • 1 lžíce smetany
  • 50 g sýru Gruyére
  • medová hořčice Bornier
  • 3 cherry rajčátka
  • plocholistá petržel

Postup

Vejce našleháme se smetanou, osolíme a vlijeme do pánve na rozpuštěné máslo. V okamžiku, kdy se vejce začnou srážet, je několikrát křížem promícháme. Omeleta díky tomu dostane nadýchanou konzistenci. Na střed omelety přidáme nastrouhaný sýr, medovou hořčici a cherry rajčátka nasekaná najemno. Omeletu překlopíme na talíř (zarolovanou nebo jen přeloženou na polovinu). Posypeme nasekanou petrželkou a čerstvě namletým pepřem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Nadýchaná francouzská omeleta se sýrem Gruyére a medovou hořčicí
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers