Parmazánovo hořčicový dip s batátovými hranolky

Ingredience

  • 1 zakysaná smetana
  • 1 nadrcený stroužek česneku
  • 1/2 hrnku nastrouhaného parmazánu
  • 2 lžíce dijonské hořčice Bornier
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice Bornier
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • batáty
  • sůl
  • pepř
  • rozmarýn

Postup

Zakysanou smetanu, česnek, parmazán a dijonskou a hrubozrnnou hořčici smícháme v misce dohromady a dochutíme solí a pepřem.

Batáty oloupeme, nakrájíme na větší hranolky, osolíme, opepříme a posypeme nasekaným rozmarýnem. Pečeme na pekáči v troubě předehřáté na 180 °C přibližně 25 minut. Občas promícháme.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Parmazánovo hořčicový dip s batátovými hranolky
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers