Pomazánka ze zrajícího sýru s restovanou cibulkou a hořčicí

Ingredience

  • 200 g zrajícího sýru (typ Reblochon)
  • 3 lžíce dijonské hořčice Bornier
  • 1 cibule

Postup

Najemno pokrájenou cibulku osmahneme na másle dozlatova a necháme vychladnout. Utřeme sýr s hořčicí a vmícháme cibulku. Podáváme s kváskovým chlebem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Pomazánka ze zrajícího sýru s restovanou cibulkou a hořčicí
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers