Quiche lorraine s dijonskou hořčicí

Ingredience

4 – 6 porcí

  • 200 g hladké mouky
  • 100 g másla
  • 1 vejce
  • sůl

Postup

V míse smícháme mouku se studeným máslem nakrájeným na kousky. Když se máslo spojí s moukou, přidáme vejce a rychle uhněteme těsto, které zabalíme do potravinové fólie a necháme hodinu odpočívat v lednici.

Těsto vytvarujeme do koláčové formy a 10 minut předpékáme zatížené pečicím papírem a fazolemi (aby se nenafouklo) v troubě předehřáté na 200 °C. Pak fazole i papír odstraníme a pečeme dalších 10 minut.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Quiche lorraine s dijonskou hořčicí
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers