Salát s hořčičným dresinkem, cherry rajčaty a pečenou slaninou

Ingredience

4 porce

  • mix salátových listů
  • anglická slanina
  • cherry rajčata
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Dresink

  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 1 lžíce dijonské hořčice Bornier
  • 2 lžíce medu
  • sůl
  • pepř

Postup

Dijonskou hořčici šleháme s olejem a medem, dokud nevznikne krémová emulze, kterou podle chuti osolíme a opepříme. Plátky anglické slaniny na pánvi opečeme dozlatova. V míse smícháme trhané listy salátu s dresinkem a pokrájenými cherry rajčaty, osolíme, opepříme a navrch ozdobíme opečenou slaninou.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Salát s hořčičným dresinkem, cherry rajčaty a pečenou slaninou
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers