Salát s uzeným lososem a dresinkem z medové hořčice

Ingredience

4 porce

  • mix listových salátů
  • cherry rajčátka
  • 1 malá cuketka
  • 4 žampiony
  • 1 lžíce medové hořčice Bornier
  • 100 ml olivového oleje
  • 1 lžíce vody
  • pepř
  • 320 g lososa (80 g na každou porci)
  • sezamová semínka

Postup

Salátové listy smícháme s cherry rajčátky překrojenými na poloviny, cuketkou nakrájenou na rozčtvrcená kolečka a plátky žampionů.

Olivový olej smícháme s medovou hořčicí a lžící vody. Vzniklou emulzi nalijeme na salát a dobře promícháme. Vložíme do hlubokého talíře, přidáme uzeného lososa a zasypeme sezamovými semínky.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Salát s uzeným lososem a dresinkem z medové hořčice
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers