Salát z fazolek a kukuřice s dresingem z hrubozrnné hořčice

Ingredience

3 - 4 porce

  • 3 celé kukuřice
  • 300 g žlutých fazolových lusků
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce bílého vinného octa
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžíce celozrnné hořčice Bornier
  • 1 malá cuketka
  • 1 žlutá paprika
  • salát z listů červené řepy
  • řeřicha
  • sůl
  • pepř

Postup

Ve vroucí osolené vodě povaříme kukuřičné klasy doměkka. Na poslední 2 minuty vaření k nim přidáme fazolové lusky. Vše vyndáme z vody a prudce zchladíme v míse s ledem (zastaví se var a zelenina si uchová barvu). Zeleninu nakrájíme – kukuřici a cuketu na kolečka a papriku na proužky. Lusky necháme celé. Přidáme salátové listy a řeřichu a promícháme je s dresinkem z vinného octa, citronové šťávy, olivového oleje a celozrnné hořčice.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Salát z fazolek a kukuřice s dresingem z hrubozrnné hořčice
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers