Sendvič s bílou klobáskou, zelenými fazolkami, tymiánem a hruškovou hořčicí

Ingredience

Na jeden sendvič

  • 1 ciabatta
  • 4 světlé klobásky (bavorské)
  • 100 g zelených fazolových lusků
  • čerstvý tymián
  • hruška
  • hrušková hořčice Bornier
  • olej
  • sůl
  • pepř

Postup

Fazolové lusky spaříme během 2 minut ve vroucí osolené vodě a hned je prudce zchladíme v míse s ledem.

Na pánvi osmažíme klobásky a ke konci smažení k nim přidáme fazolové lusky a několik kousků čerstvé hrušky.

Ciabattu rozřízneme a obě strany namažeme hruškovou hořčicí. Přidáme klobásky, fazolky, hrušku, opepříme a zasypeme čerstvým tymiánem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Zpět na seznam receptů

Sendvič s bílou klobáskou, zelenými fazolkami, tymiánem a hruškovou hořčicí
Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers