Sendvič s pečeným jelítkem a hruškovou hořčicí

Ingredience

Na jeden sendvič

  • 2 plátky kváskového chleba nebo rustikální bageta
  • 1 jelítko nebo jelítkový prejt
  • 1 hruška
  • 1 šalotka
  • čerstvá majoránka
  • parmazán
  • hrušková hořčice Bornier

Postup

Jelítko nakrájíme na kolečka a osmahneme je na pánvi z obou stran. Plátky chleba potřeme hruškovou hořčicí, přidáme tenké plátky hrušky, opečená kolečka jelítka, šalotku nakrájenou na kolečka, hoblinky parmazánu a posypeme lístky čerstvé majoránky.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Zpět na seznam receptů

Sendvič s pečeným jelítkem a hruškovou hořčicí
Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers