Sendvič s roastbeefem marinovaným v medové hořčici

Ingredience

4 porce

  • 8 plátků toustového chleba
  • polníček
  • 4 rajčata
  • 2 červené cibule

Roastbeef

  • 400 g hovězí roštěné
  • 1 lžíce medové hořčice Bornier
  • olej
  • sůl
  • pepř

Dresink

  • 1 lžíce medové hořčice Bornier
  • 100 ml majonézy
  • olej
  • sůl
  • pepř

Postup

Hovězí roštěnou natřeme medovou hořčicí, olejem, osolíme a opepříme a necháme přes noc marinovat v lednici.

Druhý den roštěnou zprudka opečeme na pánvi ze všech stran a dopékáme přibližně 1 až 2 hodiny v troubě předehřáté na 140 °C – na krásný růžový roastbeef by maso mělo mít uprostřed teplotu 58 °C.

Chléb opečeme z obou stran dozlatova, potřeme dresinkem, přidáme maso, cibuli nakrájenou na tenká kolečka, rajče nakrájené na plátky, polníček a přiklopíme druhým plátkem chleba (opečeným a namazaným).

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Sendvič s roastbeefem marinovaným v medové hořčici
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers