Sendvič s uzeným lososem a dresinkem z medové hořčice

Ingredience

4 porce

  • 300 g uzeného lososa
  • 8 plátků slunečnicového chleba
  • 4 vejce (uvařená natvrdo)
  • polníček
  • rajče

Dresink z medové hořčice

  • 200 g 30% zakysané smetany
  • 1 lžička medové hořčice Bornier
  • 20 g pažitky
  • panenský olivový olej
  • mořská sůl

Postup

Zakysanou smetanu smícháme s medovou hořčicí, pokrájenou pažitkou, olivovým olejem a solí. Chléb opečeme z obou stran dozlatova, potřeme dresinkem, přidáme lososa, vejce, rajče nakrájené na plátky, polníček a přiklopíme druhým plátkem chleba (opečeným a namazaným).

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Sendvič s uzeným lososem a dresinkem z medové hořčice
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers