Smažená kuřecí prsíčka v hořčičném těstíčku s bramborovou kaší

Ingredience

4 porce

  • 800 g kuřecích prsíček
  • 100 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 150 ml mléka
  • 2 lžíce hrubozrnné hořčice Bornier
  • sůl
  • pepř

Kaše

  • 700 g brambor
  • 150 ml mléka
  • 100 g másla
  • sůl

Postup

Z hladké mouky, vajec, mléka, hrubozrnné hořčice a soli vytvoříme těstíčko. Kuřecí prsa nakrájíme na větší podélné kusy a osolíme. Maso obalujeme v připraveném těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji.

Oloupané brambory nakrájíme na menší kousky, které vaříme v osolené vodě. Uvařené brambory scedíme, přidáme teplé mléko, máslo a rozšleháme na kaši.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Smažená kuřecí prsíčka v hořčičném těstíčku s bramborovou kaší
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers