Waldorfský salát

Ingredience

4 porce

  • 250 g řapíkatého celeru
  • 60 g vlašských ořechů
  • 120 g majonézy
  • 2 lžíce hrubozrnné hořčice Bornier
  • 4 lžíce smetany
  • 2 jablka
  • 2 lžíce citronové šťávy

Postup

Řapíkatý celer oloupeme, zbavíme vláken a nakrájíme na 5 mm silné kousky. Stejně velké uděláme i kousky z oloupaného jablka. Ořechy rozpůlíme. V misce smícháme majonézu, smetanu, citronovou šťávu a hrubozrnnou hořčici a takto připravenou zálivku dobře vmícháme do salátu.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Waldorfský salát
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers