Gravlax s omáčkou z medové hořčice a kopru

Ingredience

  • 300 – 400g filet z lososa bez kůže
  • 50g krupicový cukr
  • 50g mořská sůl
  • mletý pepř
  • čerstvý kopr
  • medová hořčice Bornier
  • olivový olej

Postup

Na dno mísy nasypeme krupicový cukr, sůl, čerstvě mletý pepř a snítky čerstvého kopru. Přidáme filety lososa a opět trochu posypeme cukrem a solí, pepřem a nasekaným koprem.

Lososa zakryjeme potravinářskou fólií, zatížíme a na 2–3 dny vložíme do lednice. Nakrájeného lososa podáváme s omáčkou z olivového oleje, medové hořčice a jemně nasekaného kopru.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Gravlax s omáčkou z medové hořčice a kopru
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers