Grilovaná vepřová žebra v marinádě z hrubozrnné hořčice

Ingredience

4 porce

  • 1 kg vepřových žeber
  • 4 cibule
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice Bornier
  • 1 lžička římského kmínu
  • panenský olivový olej
  • mořská sůl
  • drcený pepř
  • rozmarýn

Postup

Žebra v celku marinujeme alespoň 12 hodin v olivovém oleji s římským kmínem, hrubozrnnou hořčicí, pepřem a snítkou rozmarýnu v chladničce.

Marinovaná žebra osolíme a necháme 30 minut odpočinout. Společně s cibulí pokrájenou nahrubo přeložíme na plech a dáme do trouby předehřáté na 130 °C. Podle velikosti žeber pečeme 2 až 3 hodiny.

Podáváme se sterilovanou zeleninou, salátem a omáčkou z výpeku.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Grilovaná vepřová žebra v marinádě z hrubozrnné hořčice
Hrubozrnná hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Hrubozrnnou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers