Kuřecí nugety s dipem z medové hořčice a křenu

Ingredience

4 porce

  • 750 g kuřecích prsou
  • 1 balení kukuřičných lupínků
  • 3 vejce
  • 50 ml mléka
  • sušená pálivá paprika
  • olej na smažení

Dip

  • 3 lžíce majonézy
  • 5 lžic medové hořčice Bornier
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 1 lžíce pomerančové šťávy
  • křen

Postup

Prsa nakrájíme na nudličky, které namočíme do vajíčka smíchaného s mlékem a paprikou a obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích. Obalené maso osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova a podáváme s dipem.

Dip připravíme tak, že smícháme majonézu, medovou hořčici a citronovou a pomerančovou šťávu s nastrouhaným křenem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Kuřecí nugety s dipem z medové hořčice a křenu
Medová hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Medovou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers