Pečené vepřové koleno s hořčicovokřenovým dipem a strouhanou hruškou

Ingredience

4 porce

  • 1 kg vepřového kolena
  • 4 cibule
  • kmín
  • panenský olivový olej
  • mořská sůl
  • rozmarýn

Dip

  • 4 lžíce gourmet hořčice Bornier
  • 30 g smetanového křenu
  • 1 hruška
  • 2 lžíce panenského olivového oleje
  • mořská sůl

Postup

Vepřové koleno v celku marinujeme s olivovým olejem, kmínem a snítkou rozmarýnu a alespoň 12 hodin necháme odležet v chladničce.

Marinované koleno osolíme a necháme 30 minut odpočinout. Přendáme na plech s nahrubo pokrájenou cibulí, podlijeme malým množstvím vody a podle velikosti kolena pečeme přibližně 3 až 4 hodiny v troubě předehřáté na 140 °C.

V misce smícháme gourmet hořčici, křen s nastrouhanou hruškou a olivovým olejem a podle chutí dosolíme.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Pečené vepřové koleno s hořčicovokřenovým dipem a strouhanou hruškou
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers