Sendvič s jamon serrano, čedarem a fíkovou hořčicí

Ingredience

Na jeden sendvič

  • 5 plátků šunky jamon serrano
  • 1 čerstvý fík
  • 1 bageta
  • 4 cherry rajčátka
  • 1 plátek čedaru
  • rukola
  • fíková hořčice Bornier

Postup

Cherry rajčátka s kapkou olivového oleje prudce osmahneme na pánvi, lehce osolíme a necháme vychladnout. Bagetu rozřízneme a obě strany namažeme fíkovou hořčicí. Přidáme jamon serrano, čedar, rajčátka, rukolu a fík nakrájený na čtvrtky.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Zpět na seznam receptů

Sendvič s jamon serrano, čedarem a fíkovou hořčicí
Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers