Tataráček z čerstvého a uzeného lososa

Ingredience

4 porce

  • 200 g čerstvého lososa
  • 200 g uzeného lososa
  • šalotka
  • 1 lžička dijonské hořčice Bornier
  • 1 lžička kaparů
  • kopr
  • olivový olej
  • mořská sůl

Postup

Čerstvého i uzeného lososa nakrájíme na malé kostičky, šalotku pokrájíme najemno a v misce smícháme se dvěma lžícemi olivového oleje, dijonskou hořčicí, pokrájenými kapary a koprem. Podle potřeby dosolíme a podáváme s toustem.

Vytisknout recept |
Poslat recept e-mailem

Více informací a další recepty najdete na stránkach www.bornier.cz

Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Zpět na seznam receptů

Tataráček z čerstvého a uzeného lososa
Dijonská hořčice Bornier

V tomto receptu jsme použili Dijonskou hořčici Bornier

Zjistit více

Dijonská hořčice Bornier

Hořčice Bornier Ta pravá chuť Francie  }

Dijon mustard makers